Tonglu Shiqi Industrial Co, Ltd

Visokokakovosten izdelek, strokovni servis, ki je jedro dobavitelj v laserski industriji!

Dom > Znanje > Vsebine
Pravi način držanja kemičnega svinčnika
- Jun 24, 2018 -

Napišite pero in napišite enega po enega. Z dostojno držo so talenti udobni in prilagodljivi. Pravilna drža, ohlapna ramena in roke, mirna in mirna, a tudi ugodna za dobro zdravje.

Sedi in piši, da bo "glava ravna, ravna, odprta roka, noge stabilne."

Prav tako je pomembno, da pišemo pravilno pisno metodo kot pisanje drže.

Metoda pisanja je: ščepec, oskrba, pad, zanašajte se na

Pinch: s palcem in kazalcem držite pero na dosegu roke. Prvi sklep kazalca se ne more upogniti.

Nega: Držalo za pero držite od spodaj navznoter z mesom na zgornji levi strani nohta srednjega prsta. Pri pisanju je to najtežje. Ko pišete dlje časa, boste iztisnili majhno jamo, ki ga boste celo nosili. Tu ni nobene sile. Injekcijskega peresnika ni mogoče trdno ujeti.

Pad: podlaket, zapestje in mali prst sta nameščeni na mizo, prstni prst in mali prst, prosimo, podložite pod srednjim prstom, da zagotovite prilagodljivo delovanje.

Sklicuj se na: Gumb za pero je nagnjen na desno zadnjo stran in leži na indeksnih prstnih sklepih tigrove usta.

Inje bi moral biti pozoren tudi na "virtualno palmovo virtualno". Prsti so trdi, dlani so seveda prazne; kot podporni mali prst in zapestje, ne pritiskajte na mizo, dajte malo.

Injekcijski peresnik ne bi smel biti prevelik, sicer bo vplivala na fleksibilnost injekcijskega peresnika, vendar je tudi nagnjena k utrujenosti. Injekcijski peresnik ne bi smel biti prenizek, prst mora biti od enega konca peresa. Stroki so prenizki, vplivajo na injekcijski peresnik, pa tudi blokirajo vidno linijo, kar povzroča težave z glavami