Tonglu Shiqi Industrial Co, Ltd

Visokokakovosten izdelek, strokovni servis, ki je jedro dobavitelj v laserski industriji!

Dom > Znanje > Vsebine
Uporaba kemičnih svinčnikov
- May 06, 2018 -

1. Pero je trajnejše od navadnega injekcijskega peresnika, vendar če ga nepravilno uporabljate, ne morete pisati besede. To je predvsem posledica dejstva, da se suho črnilo drži okrog žoge in ovira pretok črnila. Črnilo je viskozno olje, ki ga pripravimo z dodajanjem olja iz lanenega semena, sintetičnega olja iz orehovega oreha (v glavnem vsebuje terpenske alkohole), mineralnega olja (olja, dobljenega s frakcionacijo nafte in drugih mineralov), in trde gume z dodajanjem saj. .

2. Kadar uporabljate kemično pero, na papirju ne pišite z oljem ali voskom. V nasprotnem primeru olje in vosek, vgrajen v bakreno skledo vzdolž žoge, vpliva na črnilo in ne more pisati znakov. Treba je tudi preprečiti vpliv in izpostavljenost peresnika. Rokavice so dobro s pokrovčkom, da preprečijo poškodbe konice, spremembe peresa in razlitja nafte iz telesa. V primeru hladnega vremena ali dolgega doma neuporabljenega. Ko injekcijski peresnik ni v olju, se peresnik lahko prenese v toplo vodo in za trenutek namoči.

3, peresnik s kroglico ima veliko pomanjkljivosti: najprej je zelo jasno napisan v rokopisa; vendar ne morejo prestati preizkus časa, dolgo časa, pisanje bo počasi zameglilo. To je zato, ker je črnilo kemičnega svinčnika izdelano iz barvil in ricinusovega olja. Olje ni enako kot voda. Ni lahko sušiti. Ko bo čas minil, se bo olje počasi pomaknilo na papir in pisanje bo postalo zamegljeno. Zato je kemični svinčnik mogoče uporabiti samo kot navaden pisalni svinčnik. Če želite dolgo časa shraniti pisavo, morate uporabiti pero. [4]

4, pristanek s kemičnim svinčnikom, kot je peresnik za pero, ki se je dotaknil 90 stopinj, se konica s krogličnimi peresniki ne poškoduje, če pa se zaprete v ustih modrice, bo v tej vrzeli prišlo do pojava "olja" primeri, žoga bo padla, obstajajo težave, kot je pisanje.