Tonglu Shiqi Industrial Co, Ltd

Visokokakovosten izdelek, strokovni servis, ki je jedro dobavitelj v laserski industriji!

Dom > Znanje > Vsebine
Kdo je izumil kemični svinčnik?
- Jun 24, 2018 -

Leta 1888 je bil prvi nastop ime kemični svinčnik. Ameriški novinar, imenovan John Lauder je namenjen pero, ki uporablja kroglični ležaji kot konico peresa, vendar mu ni uspelo, da bi bilo v izdelek, ki je enostaven za ljudi k uporabi.

Leta 1895, ne napiše kemični svinčnik prodajajo tudi na britanski trg. Zaradi ozke uporabe, ni postala popularna. Leta 1916, nov tip kemični svinčnik tudi oblikovana in izdelana v Nemčiji. Njegova struktura je podobna današnji kemični svinčnik, vendar njegovo delovanje, je slaba in ne bi pritegnili veliko pozornosti.

Madžarski novinar Radisilo Biro je bil zelo zaveda težav z navadnih peresa. Biro je prepričan, da ko je obiskal časopis, ki je imel idejo o nadomestitvi tradicionalne črnilo pisalo z uporabo hitro sušenje črnila pero. Je skoraj v trenutku suho črnilo, ki se uporablja v časopisu, in pustite pega. Biro obljubil, da uporabljajo podobne črnila za novo vrsto instrumenta pisanje. Da bi se izognili debeline črnila, ki blokira njegovo pero, predlagal vzpenjati majhno kovinsko žogo, ki se lahko vrtijo na vrhu cevi, ki vsebuje ta hitro sušenje črnila. Kovinsko žogo bo imajo dve funkciji: kot SKP, da črnilo preprečuje izsušitev. Omogoča rokopis iz peresa z nadzorovano hitrostjo. Junija 1943, Biro in njegov brat Georg (kemik) zaprosil za novo patent za Evropski patentni urad in proizvaja prvi komercialni kemični svinčnik, Biro kemični svinčnik. Kasneje britanska vlada kupili pravico do uporabe tega patentirani kemični svinčnik, tako, da ga posadke Royal Air Force lahko uporabijo kemični svinčniki. Poleg tega, da bolj trmast kot tradicionalni peresa, kemični svinčniki lahko uporabijo na nizki nadmorski višini (v visoki nadmorski višini, črnilo iz tradicionalnih vodnjak peresa lahko overflow). To je bila dobro sprejeta Royal Air Force in je Biro kemični svinčnik zelo cenjenemu. V drugi svetovni vojni, to kemični svinčnik je bil široko uporablja v vojaške zaradi svoje robustnosti in sposobnost prilagajanja okolju bojišču.

V Združenih državah Amerike, Milton Reynolds leta 1945 uvedel novo vrsto kemični svinčnik, in uspešno dal komercialno proizvodnjo prvič, zamenjava nalivno pero, ki je še vedno priljubljena v času. Kemični svinčnik uporablja majhno žogo za sprostitev zelo koncentrirani želatina črnilo na papirju. Renault kemični svinčnik je enostavno pisanje instrument in je bilo objavljeno v "prvi pero, ki lahko napišete pod vodo". Renault prodaja 10.000, ko je prvič uvedena nova kemični svinčnik. Ti keramični svinčniki, ki so bili najprej javno prodani so zelo drag ($10 po glavi), predvsem zato, ker jih uporabljajo nove tehnologije.

Leta 1945, je bil proizveden prvi poceni kemični svinčnik. V času, Francoz Marcel Bisch razvit industrijski postopek za izdelavo kemični svinčniki, kar je povzročilo znatno zmanjšanje stroškov na enoto. Leta 1949, Bisch začela svojo kemični svinčnik v Evropi. Naštel ti kemični svinčniki "BIC", ki je poenostavljena različica njegovo ime, ki je enostavno zapomniti. Deset let kasneje, BIC prodajajo svoje kemični svinčnik na trg ZDA za prvič. Potrošniki so bili sprva noče kupiti BIC kemični svinčniki, ker drugi proizvajalci uvedli veliko kemični svinčniki na Ameriškem trgu. Preprečitve potrošnikov obotavljanja, BIC začeli kampanjo razburljivo nacionalni televiziji, za oglaševanje te vrste za kemični svinčnik "eden uporabo, raba to za enkrat!" in ga prodajajo za samo 29 centov. Kemični svinčnik. BIC tudi izpust televizijskih reklam, ki prikazujejo svoje pero, ustrelil s puško, vezano na drsalke, in celo nameščena na lahko jackhammer. V enem letu, konkurence prisiljeni cena vsakemu peresu, da pade pod 10 centov. BIC proizvaja milijone kemični svinčniki vsak dan!

Kemični svinčnik je vrsta pišoč orodje, ki uporablja vrtenje žogo pisati črnila na papir. Po drugi svetovni vojni, kemični svinčniki so bile uvedene na Kitajskem. Iznajdljivi poslovnež so oglasi za "atomski peresa" za odprtje trga z ostanki atomske bombe, ki je eksplodirala v Japonska. V resnici, "kemični svinčnik" nima veze z atom, vendar je podobno v izgovorjavo. Kemični svinčniki kmalu postala priljubljena na svetu. Samo Japonska zaužiti kemični svinčniki 400 milijonov na leto. Kemični svinčniki so lahko napisali ker jeklene krogle v glavo pisanje se lahko uporabijo za prenos hitro sušenje črnila na papir, ko so vozni. Rečeno je, da na Japonskem kemični svinčnik vložek vsebuje dovolj suhega črnila za pisanje 20.000 besed. Vendar, ko je napisal več kot eno besedo, vrzel med jeklenimi žogo in jeklene cevi, bo postopoma postala večji, tako, da bo črnilo uhajanja iz vrzel, pogosto onesnažujejo oblačila in tako naprej, ki je zelo neprijetna.