Tonglu Shiqi Industrial Co, Ltd

Visokokakovosten izdelek, strokovni servis, ki je jedro dobavitelj v laserski industriji!

Dom > Znanje > Vsebine
Zakaj uradnih dokumentov ni mogoče napolniti s kemičnimi peresniki
- Jun 24, 2018 -

Podatkov o datoteki katere koli datoteke ni mogoče napolniti s kemičnim svinčnikom. Lahko ga napolnimo samo z modro ali modro črno barvo.

Z vidika zaščite datotek je obstoj rokopisa odvisen od dveh dejavnikov: eden je, ali so pigmentne sestavine rokopisa trajne ali ne; druga je, ali je vezava rokopisnih pigmentov na papirju trdna. Kombiniran učinek obeh dejavnikov določa dolžino rokopisa.

Glede na vrsto sestave datoteke in kombinacijo barvila s papirjem je najbolj trajno pisanje fiksirano s saj kot pigmentna komponenta in papirna konjunktivna metoda, kot so črnilo, črnilo, črno črnilo, elektrofotografska kopijo itd .;

Bolj trpežne besede vključujejo pigmente, pigmente in papirne liste ali absorbirajo črnila, kot so barvni črnilo, modro-črna črnila, blazinica za črnilo, načrt železove soli itd .;

Nezadostno pisanje je kombinirano s sestavinami, ki temeljijo na barvilih, kot so črno-črna barva, rdeče barve, karbon papir in kemični svinčnik (nov tip kemičnega svinčnika z besedo "DA") se lahko uporablja za pisanje arhivov. Sestavine so bolj trpežne. ), olja za žig, načrtov diazonijeve soli ipd., in vse komponente barvil, ki se držijo papirnega veznega sistema, kot so barvni svinčniki, grafitni svinčniki in podobno.